Napfény Vendégház Pap

Kedves Látogató! 

Sok szeretettel üdvözlünk a Napfény Vendégházak Pap községhez tartozó szálláshelyén!  Régi álmunk volt egy tanya, ahol a nagyvilág zajától távol állatokat tarthatunk, növényeket termeszthetünk, vagy ha épp úgy van kedvünk, csak kiülünk, és hallgatjuk a természet sokszínű dallamát.
Ez az álom mára valóravált, de mi nem álltunk meg itt. Úgy gondoltuk, ha már van egy ilyen csodálatos hely, ahol kicsit kizökkenhetünk a hétköznapok monoton világából, miért ne oszthatnánk meg ezt másokkal is. Így született meg a Napfény Vendégházak. Zenghetnénk ódákat, mesélhetnénk történeteket, de ezt az élményt nem lehet átadni. Meg kell élni. Kívánjuk, hogy érezd nagyon jól Magad! Engedd, hogy a természet feltöltsön, és hagyd otthon minden gondodat!
Szeretettel üdvözöl a Napfény Vendégházak csapata!

Két apartman áll rendelkezésre Pap településen, egyszintes kialakítású, ami a Paci nevet kapta, és egy emeletes kialakítású aminek pedig a Csacsi nevet adtuk.

A házakat körülvevő kert, erdő és farm minden tulajdonsággal rendelkeznek, ami akár egyszerre három család kényelmes és nyugodt szabadidejének eltöltéséhez szükségesek. Vendég házak erkélyét szúnyoghálóval ellátott ami még kellemesebbé teszi a erkélyen való időtöltést.

Vendégházunkban egy nagy franciaággyal berendezett háló található, mely 2 felnőttnek és még akár szüleivel aludni, bújni vágyó gyermeküknek is kényelmes. A saját nappaliban egy komfortos kihúzható kanapé is rendelkezésre áll.

Emelti szoba
Mosdó
_DSC2859
_DSC2681

Jól felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére ahol finomabbnál finomabb ételeket tudnak elkészíteni. Akik a szabadban főzésnek szerelmesei, filagória áll rendelkezésükre, tűzrakóhely kialakítással, ahol meghitt estét tölthetnek el a családjuk társaságában. Vagy az est többi részét eltöltheti a Parajdi sós, eredeti Erdélyi dézsafürdőben, ami a használóját energiával tölti meg.